Кровотеча і безпліддя: топ-менеджер розповіла про роботу в Приваті

Кровотеча і безпліддя: топ-менеджер розповіла про роботу в Приваті

Колишній корпоративний секретар ПриватБанку Вікторія Страхова розповіла на сторінці у Facebook про жахи, які вона пережила під час роботи у фінустанові.




Топ-менеджер розповіла, що працювала самотужки, на відміну від інших банків, де у корпоративних секретарів є своя служба.


«Спочатку, НР хотіла дати мені просто секретаря і перекладача, а собі зробити Supervisory Board Support Unit — але кожен почав пхати своїх людей: мій шеф Енгін — Руслана Гриценка і ще пару чоловік — Руслана на 140 тис. грн чистими, Артем Шевальов — свого знайомого Павла Карташова на 80 тис. грн на місяць чистими — це не дуже сподобалося іншим членам НР. Шлапак взагалі в багнети сприйняв — у нього головний юрист набагато менше отримує, і пригрозив — будете тиснути, піду до Гройсмана», — розповіла Страхова.

Нескінченна робота дала про себе знати — корпоративний секретар Привату відчула проблеми зі здоров’ям.



«На жаль, навантаження і нерви позначилися на здоров’ї, кожні критичні дні стають для мене пеклом. «Таміпул» не допомагав у будь-яких кількостях, і кожна кровотеча супроводжувалася блювотою. Одного разу приступ був таким сильним, що відчувала, як життя йде з тіла. Вибачте, за такі подробиці, але я лежала в крові і блювотній масі у ванній, і мене на землі тримало тільки одне — це була ванна в квартирі подруги (я їздила кожні 2-3 дні в Дніпро і назад, тому Бонька жив у неї). Загалом, мої шанси завагітніти зменшилися на 50%», — поділилась переживаннями Страхова.

Топ-менеджер ПриватБанку відмовилась взяти оклад за шість місяців (500 тисяч гривень) за зберігання мовчання. Страхова пообіцяла також ділитися іншими скандальними деталями її роботи. В одному з постів вона розповіла, що вже почала отримувати погрози кримінального переслідування.

«Знай.ua«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий