Кубок України, 1/2 фіналу, перші матчі. Анонс

«Футбол 24» представляє анонс матчів 1/2 фіналу Кубку України: «Олександрія» — «Шахтар» і «Дніпро» — «Зоря».




«Олександрія» — «Шахтар»


20 квітня, 19:00. Олександрія, КСК «Ніка»



Головний арбітр: Анатолій Жабченко

Телетрансляція на каналі «Футбол 1», текстова онлайн-трансляція на сайті «Футбол 24»

«Олександрія» наразі переживає не найлегший відрізок в календарі змагань. Це і матчі з «Динамо», і непростий поєдинок із «Карпатами», а також із «Зорею». Команда Шарана з честю витримує всі випробування, які випадають на її долю, і вже готова до чергового — у вигляді домашнього кубкового протистояння із «Шахтарем». «Олександрія» вже довела, що імена її не лякають, так само, як і атакувальні амбіції суперника. Володимир Шаран, схоже, знайшов оптимальний баланс складу і тактики, який дозволяє його команді нівелювати сильні сторони суперника, при цьому, максимально проявивши власні. На жаль, проти «Шахтаря» не допоможуть травмовані Путраш, Мягков і Таргамадзе, який вибув на довгий час після важкої травми. Також не зіграє дискваліфікований герой кубкового матчу з «Динамо» — Чорній.

«Шахтар» зараз ледве встигає відновитися від матчу до матчу, адже, на відміну від того ж «Динамо», продовжує боротьбу в трьох турнірах, і скрізь ще має шанси на перемогу. Але в якийсь момент наставнику «гірників», все-таки, потрібно буде зробити вибір, і Кубок України, напевно, буде останнім в цьому списку пріоритетів. Можливо, що сьогодні Мірча Луческу дасть відпочинок комусь із атакуючих гравців, щоб поберегти їх для матчів Ліги Європи і Прем’єр-ліги. В будь-якому випадку, не зіграє дискваліфікований Ордець та травмований Азеведо. Стосовно Ракицького, то його участь під питанням. Натомість, до складу повернулися Срна і Кучер.

Статистика матчів між суперниками в Кубку України:

2 матчі — 2 перемоги «Шахтаря».

Орієнтовні склади команд:

«Олександрія»: Новак — Микицей, Басов, Шендрик, Чеботаєв — Запорожан, Банада — Старенький, Леонов, Полярус — Пономар.

«Шахтар«: Пятов — Срна, Кучер, Кривцов, Ісмаїлі — Малишев, Степаненко — Марлос, Коваленко, Тайсон — Гладкий.

«Дніпро» — «Зоря»

20 квітня, 19:00. Дніпропетровськ, «Дніпро-Арена»

Головний арбітр: Євген Арановський

Телетрансляція на каналі «2+2», текстова онлайн-трансляція на сайті «Футбол 24»

Черговий принциповий поєдинок між командами Вернидуба і Маркевича тепер відбудеться вже в Кубку на полі дніпрян. Наразі саме господарі виглядають переконливіше, адже в останніх декількох матчах «Дніпро» здобував лише перемоги, в тому числі, в надважливому протистоянні із «Зорею». Команда Маркевича, попри незрозумілу ситуацію із фінансуванням, показує результат і справедливо відвоювала 3-ю сходинку в турнірній таблиці чемпіонату. Посилити свої позиції дніпряни тепер прагнуть і в Кубку. Не допоможуть в домашній зустрічі дискваліфікований Лео Матос, а також травмований Дуглас.

Стосовно «Зорі», то луганчани не тільки не збільшили відрив від «Дніпра» в таблиці чемпіонату, а взагалі втратили перевагу та пропустили суперника вперед. В очній зустрічі команда Вернидуба не змогла переграти дніпрян, та ще й поступилася «Олександрії», чим, безумовно, зробила послугу «Дніпру». Наразі «Зоря» має чудовий шанс реабілітуватися вже в Кубку. Підопічним Вернидуба, як ніколи, потрібна перемога, перш за все, щоб повернути впевненість в своїх силах для продовження боротьби за бронзу в лізі. Не допоможе команді травмований Петряк, а також Опанасенко, який мусить відбути дискваліфікацію.

Статистика матчів між суперниками в Кубку України:

2 матчі — 1 перемога «Дніпра», 1 нічия.

Орієнтовні склади команд:

«Дніпро»: Лаштувка — Федецький, Чигринський, Папа Гуйє, Піко — Шахов, Ротань — Лучкевич, Безус, Матеус — Зозуля.

«Зоря»: М. Шевченко — Каменюка, Сіваков, Форстер, Сухоцький — Гордієнко, Танковський — Караваєв, Любеновіч, Тотовицький — Будківський.

Олександр Москаленко, Футбол 24

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий