Лідери країн «Великої сімки» звернулися до України з заявою одуматися доки не пізно

Лідери країн «Великої сімки» звернулися до України з заявою одуматися доки не пізно

Відомий український журналіст і блогер Віктор Уколов на своїй сторінці в соцмережі Facebook пише про те, що швидше за все країни «Великої сімки», тобто: Канада, Франція, Німеччина, Італія, Японія, Великобританія та США не розуміють те, що знають нардепи Семен Семенченко і Володимир Парасюк.




«Ці іноземці всі ідіоти, бо вважають, що в інтересах власної країни можна купувати вугілля в українських фірм навіть з окупованої території, які зареєстровані в Україні і сплачують десятки мільйонів в український бюджет. Ну, до чого ж тупий Захід! От у Росії так би ніколи не зробили, еге ж? Там вони постійно нагадують про «Отечественную войну» і Гітлера зі Сталіним…», – написав Уколов.


Нагадаємо, країни «Великої сімки» в черговий раз висловили своє занепокоєння тими подіями, які відбуваються в Україні через «блокаду». Так, у офіційній заяві держав «Великої сімки» йдеться про те, що на Україну покладається велика надія, як на цивілізовану європейську країну. «Україна торік продемонструвала всьому світові, що може швидко проводити реформи та піднімати економіку. Те, що відбувається сьогодні в країні загрожує нівелювати всі попередні досягнення та порушити ти енергетичну безпеку», – йдеться у тексті заяви.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий