Лососева ікра, тигрові креветки і філе палтуса: чим годуватимуть новоспечених нардепів у цьому році

Лососева ікра, тигрові креветки і філе палтуса: чим годуватимуть новоспечених нардепів у цьому році

Найближчим часом народні депутати вперше переживуть повноцінний пленарний тиждень. Нагадаємо, що до цього вони лише два дні працювали під куполом і ось тепер вони вже по-справжньому займуться депутатською діяльністю.




Цілком можливо, парламентаріям знову доведеться працювати допізна, тому обідати і, можливо, вечеряти їм доведеться в їдальні Верховної Ради. Нам вдалося дізнатися, чим же будуть годувати народних обранців до кінця року. Давайте заглянемо в «меню».


Рибні делікатеси

Судячи зі закупівель, восени кухарі будуть робити упор на рибні страви. Нардепи будуть ласувати лососем, фореллю, сьомгою і іншими видами риби. З бюджету на всі ці вишукування пішло майже 200 тис. гривень



Таку ж майже суму заплатили ще за одну закупівлю риби. Крім філе червоної риби, в списку також опинилися тигрові креветки, лососева ікра і навіть шпроти.

Для тих же, хто пересититься ласувати рибою, є й інші альтернативи. Наприклад, в їдальню закупили дуже багато м’яса птиці: курятина, гусятина, індичатина і тд.

За цю їжу також було заплачено майже 200 тис. гривень.

Звичайно, без звичних нам баранини, телятини і яловичини також не обійшлося. За неї заплатили 197 тис. гривень.

Десерт

Люблять новоспечені парламентарі, як і багато людей, солодке. Але щоб подібна їжа була ще й корисна, в їдальню щороку закуповують багато фруктів. На цей раз крім апельсинів, мандаринів і грейпфрутів, також були закуплені авокадо, ківі, папайя і інші екзотичні фрукти.

Також в їдальні Верховної Радий и дуже люблять березовий сік. Цього разу його закупили всіх видів і на будь-який смак. З бюджету пішло на це 63 тис. гривень.

Як ми бачимо народним депутатам не треба переживати, що вони залишаться на роботі голодними, до кінця року в їдальні їх завжди чекатимуть всілякі смаколики і делікатеси. Будемо сподіватися, що це допоможе їм працювати більш продуктивно, а не проводити левову частку часу в їдальні, як це любили робити парламентарі минулого скликання.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий