Луценко розповів про суперечки з президентом

Луценко розповів про суперечки з президентом

Генеральний прокурор Юрій Луценко розповів, що під час спілкування з президентом Петром Порошенком бувають «достатньо бурхливі емоції».




Про це він сказав в інтерв’ю телеканалу ZIK.


«Це не секрет, що ми з ним спілкуємося (з Петром Порошенком – УП) та обговорюємо ситуацію. Інколи це достатньо бурхливі емоції, тим не менше, у більшості випадків, я розумію логіку його дій. Він розуміє логіку моїх дій», — зазначив генпрокурор.

Він додав, що вважає неправильним виносити назовні свої суперечки з президентом.



«Я вважаю непристойним, неправильним виносити назовні свої суперечки з президентом, хоча вони існують», — заявив Луценко.

Крім того, за його словами, Порошенко не впливає на його роботу стосовно судів над членами «Блоку Петра Порошенка», яких підозрюють у корупції.

«Інше питання, що чомусь яскраво висвітлюється проблема Саакашвілі і кажуть, що Луценко солдат Порошенка і при цьому замовчується, що … із двох з половиною тисяч корупціонерів, яких ми віддали в суд, я думаю, тисячі дві з правлячої партії. Президент ніколи мені цього не забороняє і не вимагає робити якось інакше», — сказав генпрокурор.

Раніше деякі інтернет-ресурси поширили інформацію із посиланням «на джерела», що між президентом Петром Порошенком і Луценком відбулася телефонна розмова, під час якої генпрокурор повідомив про рішення піти з посади, однак на прохання президента глава ГПУ до кінця поточного року залишиться на своєму посту.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий