Лукашенко не сів обідати з Путіним 9 травня: яка причина (фото)

Лукашенко не сів обідати з Путіним 9 травня: яка причина (фото)

Пропагандисти заявили, що білоруському диктатору стало зле і після параду він під крапельницею вирушив додому у супроводі «швидкої».




Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко після параду 9 травня у Москві не з’явився на обіді президента РФ Володимира Путіна з лідерами інших держав.


Про це повідомляють російські засоби масової пропаганди.

Зазначається, що після параду Лукашенку різко стало зле, і він залишив Москву.



Перед цим співробітники Федеральної служби охорони посадили білоруського диктатора до електромобіля служби безпеки та відвезли до місця покладання вінків.

ЗМП також інформують, що в останній тиждень Лукашенко серйозно захворів, і всі заходи за його участю було скасовано. Однак самопроголошений президент Білорусі все ж прибув на парад до Москви на особисте прохання Путіна.

Пропагандисти також повідомляють, що Лукашенку надали бригаду лікарів: «Він скасував усі зустрічі, перебуває під крапельницею».

Назад до аеропорту у Москві політика супроводжувала карета швидкої допомоги.

Володимир Путін зібрав на обід лідерів інших держав після параду 9 травня у Москві / Фото з соцмереж

Хто приїхав на парад до Путіна

Путін 9 травня провів у Москві традиційний парад «побєдобєсія». Окрім Лукашенка, до російського диктатора приїхали президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв, прем’єр Вірменії Нікол Пашинян, президенти Таджикистану Емомалі Рахмон, Киргизстану Садир Жапаров та Узбекистану Шавкат Мірзійоєв.

Що цікаво, Токаєв, Пашинян та Рахмон відмовилися почепити на свій одяг колорадські стрічки. Лукашенко зробив це лише перед самим покладанням квітів.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий