Лукашенко заступився за Путіна і заявив, що Росія у війні проти України не програє

Лукашенко заступився за Путіна і заявив, що Росія у війні проти України не програє

У четвер, 17 березня, невизнаний президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, нібито Росія для урегулювання ситуації пропонує Україні «абсолютно прийнятний варіант договору». Про це стало відомо з інтерв’ю японському телеканалу TBS, фрагмент із якого опублікував Telegram-канал інформагентства «BELTA».




Політик зауважив, що президенту України Володимиру Зеленському варто дати згоду на пропозиції президента РФ Володимира Путіна щодо вирішення «конфлікту». В іншому ж випадку – українському лідеру доведеться підписати «капітуляцію». «Якщо Зеленський на це не піде, то повірте, що йому доведеться підписати акт про капітуляцію. Росія у цій війні не програє», – йдеться в повідомленні.


Крім того, Лукашенко наголосив на тому, що Білорусь не буде воювати з Україною, але цього не уникнути «в разі ескалації». Політик додав: «Заходу не вдасться втягнути нас у цей конфлікт. У нас достатньо розуму, щоб не втягнутися в нього».

На думку Олександра Лукашенка, Білорусь хочуть втягнути у війну з Україною. Він заявив, що свідченням цього нібито є пуск ракети «Точка-У» по території Білорусі. Також політик повідомив, що його країна поки що «терпить» і не бере участі у війні.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий