Під час церемонії випуску з військових ВНЗ самопроголошений президент розповів про «прірву великої війни», інформує 24 канал. лукашенко не зрадив своїм традиціям і звинуватив у цьому, звісно ж, Захід.


лукашенко запевняє, що світ вже не буде колишнім

Політик, бажаючи вразити своїми пророчими здібностями, запевнив, що більше світ не буде колишнім. І переможців, каже лукашенко, у цьому глобальному протистоянні начебто не буде.

Події, що відбуваються, – це рішучі кроки на шляху до багатополярного світоустрою, припинення американської «гегемонії», в інтересах збереження якої нарощуються угруповання військ, підтримується «неонацистська» ідеологія і відверто «фашистські» режими навколо неугодних країн,
– згадав одразу і фашистів, і нацистів лукашенко.



Майбутнім військовим самопроголошений президент повторив вже не нову історію про небезпеку на західних кордонах білорусі та формування так званого «броньованого кулака Заходу».

НАТО лукашенко назвав новоявленими «хрестоносцями»

Політик прикрасив свою розповідь історичними аналогіями – мовляв, НАТО – це «новоявлені хрестоносці». Альянс вирішив начебто зробити «кидок на схід» і «зруйнувати систему глобальної безпеки».

лукашенко вважає, що проти білорусі розв’язали війну

Ще однією маразматичною тезою лукашенка є те, що це «проти білорусі розв’язали війну» – при тому не лише у воєнному плані, а й гібридну.

У цій війні задіяні як національні, так і коаліційні структури Північноатлантичного блоку, які спеціалізуються на проведенні психологічних операцій та підривних дій у кіберпросторі,
– полякав розумними словами випускників лукашенко.

Цікаво, що політик визнав, що позиція деяких країн СНД та ОДКБ не така, як би цього хотілось білорусі та росії. Вони вичікують.