Львівська обласна Рада пішла проти Зеленського: перші подробиці

Львівська обласна Рада пішла проти Зеленського: перші подробиці

На сесії Львівської обласної ради депутати прийняли заяву про недопущення капітуляції після підписання так званої “формули Штайнмайера”.




За заяву проголосували одноголосно 66 присутніх депутатів, повідомляє “Радіо Свобода”. У заяві йдеться, що “формула Штайнмайера” є неприхованою здачею національних інтересів і початком капітуляції України в російсько-українській війні.


На думку депутатів Львівської облради, на окупованих територіях Донбасу остаточно закріпиться присутність представників окупаційних адміністрацій у владі на національному рівні. Львівські депутати закликали всі патріотичні сили, представлені в Парламенті, заблокувати нову редакцію закону України про особливий статус Донбасу і узаконити проведення місцевих виборів на тимчасово окупованих територіях в окремих районах Донецької і Луганської областей.

Львівські депутати готові провести виїзне засідання під стінами Верховної Ради і пропонують керівникам держави і провідним політичним силам організувати національний круглий стіл для вироблення спільної загальнодержавної стратегії на переговорах по російській агресії і долі тимчасово окупованих територій. Також Львівська облрада прийняла заяву про недопущення відведення сил і засобів ЗСУ з Донбасу.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий