Ляшко записав відео з Італії і нарвався на жорстку критику українців: «Тріппєр, який уособлює він, страшніший за «чуму чи холєру»

Ляшко записав відео з Італії і нарвався на жорстку критику українців: «Тріппєр, який уособлює він, страшніший за «чуму чи холєру»

Лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко звернувся до президента Володимира Зеленського у Twitter з допомогою відео. Політик повідомив на всю країну, що він з Росітою відпочиває в Італії.




«Щоб позбавити презедента від необхідності сушити мізки над вигадками, інформую, що зараз я в Італії. Володимир Зеленський, я обов‘язково повернуся в рідну Україну, не залишу вам її на поталу», — написав під відео політик.

Таким чином політик вирішив уникнути якихось сенсацій щодо своєї поїздки і наперед розвіяв будь-які здогадки. Він зі ситись.воєю обранницею, яку називає Росітою, зняв відео і повідомив, що не сталевий, втомився від виборів, захотілось трохи на сонці поніжитись і в морі покупатись.

«Президентсько-парламентська кампанія дуже мене виснажила, я теж жива людина. Хтось там розказує — утік, злякався, заховався — це не про мене. Нікуди не тікаю, нікого не боюсь, з політики не йду», — сказав Ляшко.

Українці у коментарях сказали все, що думають про одіозного політика.

«Тріппєр, який уособлює Ляшко, страшніший за «чуму чи холєру». Щодо «усталості металу», є гарне слово «втома», означає стан українців від ахметівських радикальних мерзотників. Зрозуміла, мавпа маскварота?», «Нехай разом з холерою і чумою зникне ляшко і такі як ляшко», — коментують користувачі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий