«Люди — свині!» У Києві після свят залишили гори сміття біля головної ялинки (фото)

«Люди — свині!» У Києві після свят залишили гори сміття біля головної ялинки (фото)

Деякі нарікають на те, що у центрі міста недостатньо смітників.




У Києві після святкування Нового року біля головної ялинки на Софійській площі люди залишили гори сміття. Паперові стаканчики розкидали на землі та парапетах.


Відповідне фото опублікувала киянка на своїй сторінці у Facebook.

«А тепер дивіться на центральну ялинку і те, що на сусідніх вулицях поруч з нею. Мабуть, біля ялинки глінтвейн купують, йдучи випивають, і потім, де хочуть, паперові стаканчики, там дорогою і лишають», — написала жінка.



У коментарях до публікації обурені кияни написали, що українцям треба навчитися не смітити. Деякі нарікають на те, що у центрі міста недостатньо смітників, інші — на роботу комунальних служб.

«На власні очі бачила комунальників, котрі 1 січня прибирали біля ялинки, але народу стільки, що проткнутися неможливо, цілком може бути, що не встигають»,

«Кількість смітників не виправдовує того, що деякі люди — свині. Ще й дітей своїх вчать за власним прикладом не цінувати працю інших»,

«У німців гарно подібне питання вирішено: купуєш глінтвейн у горнятку. Платиш за глінтвейн і платиш за горнятко. Ідеш собі з тим горнятком, прогулюєшся, а потім або повертаєш, і тобі повертають кошти, або забираєш — воно тобою куплене», — написали під фото.

Тетяна Череп-Пероганич у Facebook
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий