Маленька вінничанка стала обличчям цукерок «Kinder»

Олександру Андранович обрали серед 3000 тисяч маленьких претендентів. Тепер її личко не лише на мільйонах упаковок відомих шоколадок, а й на біг-бордах та банерах по всій країні.

Мати дівчинки Юлія каже, що не сподівалися на те, що оберуть саме Сашу. Були впевнені, що в таких конкурсах перемагають тільки «свої». Та все ж завантажили фото доньки на офіційний сайт компанії і попросили друзів голосувати за неї.




— У конкурсі брало участь 3 тис. діток. За результатами голосування залишили 100. Саша увійшла в цю сотню. Тоді представники компанії зателефонували нам і попросили надіслати непрофесійну фотографію дитини. Їм було важливо, як виглядає Саша в звичайний день, у домашніх умовах. Вже за тими фото обрали шестеро переможців — нових облич продукції. Запросили на зйомку в Київ, — розповіла мама дівчинки Юлія Андранович. — Ми підписали заяву, що не претендуємо на кошти за те, що обличчя доньки використовуватимуть у рекламі. Шоколадки з Сашею у продажу як в Україні, так і за кордоном. Контракт уклали на 5 років.


Після фотосесії для «Кіндера» маленька Саша з нетерпінням чекала, коли ж продукція надійде у продаж. Щодня ходила у місцевий супермаркет, щоб перевірити, чи нема там цукерок з її обличчям.

— Сашуня не могла натішитися, коли нарешті змогла придбати шоколадки зі своїм фото. Купили дуже багато, щоб роздати всім. Просто на їхню появу чекали не тільки ми, а й всі наші родичі, однокласники та друзі Саші. До речі, дехто з її однокласників не вірив, що фото насправді буде на «Кіндері». Думали, що вона жартує. Коли ж побачили шоколадки, почали випитувати, як їй таке вдалося, — ділиться мама Олександри. — На поведінку доньки раптова популярність ніяк не вплинула. Вона в нас дуже сором’язлива. Розуміє, що тепер її впізнаватимуть на вулиці. Їй це приємно. Коли хтось зі знайомих при зустрічі каже, що бачив її на біг-бордах у Вінниці, вона страшенно радіє. Тому надалі братимемо участь у подібних конкурсах та фотосесіях. І якщо покличуть на якийсь цікавий кастинг — залюбки підемо.



Источник: vindaily

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий