Марушевську звільнили з посади начальника Одеської митниці — ЗМІ

Юлію Марушевську звільнили з посади начальника Одеської митниці, а на її місце призначено пана Щербіну. Про це ІА «Українські реалії» стало відомо з власних достовірних джерел. Це може стати останньою краплею для грузинської команди.




Про це повідомляє Infokava.com з посиланням на antikor.com.ua


Причиною ймовірного звільнення стало звернення пані Марушевської у четвер 14 квітня до прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана із проханням звільнити голову Державної фіскальної служби Романа Насірова. За словами начальника Одеської митниці, голова ГФС блокує реформи і покриває корупційні схеми.

Варто зазначити, що заяву пані Марушевська опублікувала вчора на своїй сторінці вFacebook.



«Сьогодні Роман Насіров свідомо перешкоджає реформам… Фінансова поліція займається грабунком бізнесу. Щодня нам повідомляють про загрози бізнесу, якщо він буде оформлятися в Одесі. Бізнес щодня скаржиться на проблеми, хабарі та тиск», – повідомила начальник Одеської митниці. За словами Марушевської, Насіров блокує роботу проекту «Відкритий митний простір» і покриває старі корупційні схеми, які продовжують діяти на українських митницях. «Звільнення цієї особи з посади голови Державної фіскальної служби стане позитивним сигналом для бізнесу, який щодня страждає від свавілля податкової та митниці»,

– резюмувала Марушевська.

Як бачимо пан Насіров виявився спритнішим.

На разі офіційних документів факту звільнення пані Марушевської немає.

Довідка ІА «Українські реалії»: президент Петро Порошенко призначив заступника голови Одеської ОДА Юлію Марушевську керівником Одеської митниці 16 жовтня 2015 року.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий