Мар’яна Безугла заявила, що ініціює виключення Миколи Тищенка з фракції та партії «Слуга народу»

Мар’яна Безугла заявила, що ініціює виключення Миколи Тищенка з фракції та партії «Слуга народу»

Народна депутатка партії «Слуга народу» Мар’яна Безугла повідомила, що ініцююватиме виключення однопартійця Миколи Тищенка з фракції та політсили. З відповідним проханням вона звернеться до голови фракції «Слуги народу».




Про це парламентарка написала на своїй сторінці у Facebook у суботу, 9 липня. Вона назвала Тищенка «плямою, що потемніла в умовах війни».


«Сьогодні була на допиті в Національній поліції України. Також подаю відповідні депутатські звернення. Крім того, звертатимуся до голови фракції «Слуга народу» щодо розгляду виключення з фракції та партії Тищенка Миколи Миколайовича», – написала вона.

Скриншот повідомлення Мар'яни Безуглої у Facebook

Нагадаємо: скандал між Безуглою й Тищенком розгорівся напередодні. Нардепка повідомила, що командир добровольчого формування № 14 територіальної громади Києва «Архангели Михаїла» Михайло Майман («Міша Моня») нібито мародерив і наживався на війні.



«Наразі правоохоронні органи опрацьовують проблему. Окремо досліджуємо факт існування такого «формування», – написала вона у Facebook.

Безугла звинуватила Маймана у шахрайстві

Зі свого боку, Майман відреагував на звинувачення з боку Безуглої та пообіцяв приїхати до неї «познайомитися ближче». Відповідне відео нардепка також розмістила на своїй сторінці у Facebook.

Пізніше з посиланням на власні джерела Безугла заявила, що Майман нібито дав Тищенку нагородну зброю. Стосовно цього вона також звернулася до правоохоронних органів.

«Чи це було законно і як взагалі трапилася їхня кооперація, не знаю, але такий епізод стане частиною мого звернення і роботи з правоохоронними органами. Може, врешті, розвидниться й правоохоронці зведуть логічні зв‘язки докупи. Війна не спише», – зазначила представниця «Слуга народу».

Сам нардеп опублікував у соцмережах фото з Безуглою в стінах Верховної Ради. Світлину він підписав так: «Знову двійка», не пояснюючи, що саме мав на увазі.

Скриншот повідомлення Миколи Тищенка у Facebook

На вчинок однопартійця Безугла відреагувала та зазначила: «Не знаю, що за «двійка», хіба за те, що ми досі Тищенка не виключили з фракції. Але ми зняли депутатську недоторканність. Час Колі відповісти за все», – написала нардепка й додала, що в ОП Тищенка нібито «давно уникають».

Безугла й Тищенко в Раді
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий