Масований ракетний удар 5 грудня: Зеленський розповів про роботу ППО та назвав кількість загиблих

Масований ракетний удар 5 грудня: Зеленський розповів про роботу ППО та назвав кількість загиблих

Президент подякував за надані Україні системи ППО.




Президент України Володимир Зеленський розповів, що 5 грудня Росія випустила по Україні 70 ракет, більшість з яких вдалося збити. Через ракетний терор загинуло четверо українців.


Про це президент сказав під час свого традиційного звернення до українців.

«Головний результат – 70 російських ракет прийшло, більшість збито. «Калібри», Х-101 тощо. Дякую всім нашим воїнам повітряних командувань «Схід», «Південь» і «Центр». Молодці!  Дякую й партнерам – за системи ППО, які зараз використовуємо. Кожна збита російська ракета – це конкретний доказ, що терор можна перемогти. Але, на жаль, ми поки ще не можемо дати повну безпеку нашому небу – було кілька влучань. На жаль, є жертви. Станом на цей час у переліку загиблих за цю добу від російських ударів – четверо. Мої співчуття рідним і близьким», — сказав Зеленський.



Масований ракетний обстріл України 5 грудня 

Росія 5 грудня вкотре масовано обстріляла Україну ракетами. Окупанти випустили по нашій державі 70 ракет, з яких орієнтовно 60 вдалося збити.

Через ракетні удари по енергетичній інфраструктурі багато українських регіонів залишилося без електропостачання. Зокрема, Одеса та Одеський район були повністю знеструмлені. Через це в місті відсутнє водопостачання та тепло.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий