Матері та жінки полонених приїхали підтримати блокаду на Донбасі (відео)

Матері та жінки полонених приїхали підтримати блокаду на Донбасі (відео)

Хлопцям вдячні родичі бранців привезли їжу та теплі обійми.

Дружини й матері військовополонених підтримали учасників блокади торгівельних шляхів із окупованою частиною Донбасу. Жінки приїхали до Торецька, де активісти заблокували залізничне сполучення з Горлівкою, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.




Розуміння рідних бранців знайшла вимога зупинити торгівлю до повернення з полону всіх українців. «Ми вважаємо, якщо за вугілля можна домовитися, чому неможна домовиться за життя наших хлопців? Життя людей повинно бути в пріоритеті в будь-якого політика, в будь-якого президента», — пояснює дружина полоненого Наталя Герасименко.
Мету акції розуміють і залізничники, з якими в активістів конфліктів немає. Куратор батальйону «Кривбас» дивується, що влада може вимагати в Європи та США підтримувати санкції проти агресора, тоді як сама в цей час інтенсивно торгує з окупантами. «Як у нас немає війни», — каже Микола Колесник.
Активістам жінки-матері полонених привезли продукти, зокрема власноруч зроблені голубці. Учасники блокади подарунки приймають, хоча й запевняють, що їжі в них удосталь. «Зараз телефонують – уже відмовляємося, просимо відправляти десь на гуманітарну», — розповів Андрій Новохатько.
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий