Медведєв каже, що для нього «кремлівський список» США – нуль

Медведєв каже, що для нього «кремлівський список» США – нуль

Про це він заявив за підсумками переговорів зі своїм бельгійським колегою Шарлем Мішелем, повідомляє 30 січня ТАСС.




«Я б сказав, що значення цього списку -«зеро»… Тому що якби ми представили зворотну ситуацію, якби ми підготували список, в який би включили адміністрацію президента Трампа цілком, палату представників, сенат, верховний суд, офіс генерального прокурора, то що станеться після цього в Америці? Нічого. Те ж саме відбудеться і в нашій країні, тобто нічого не станеться», – сказав Медведєв.


Він додав, що «навіть при наявності будь-якого роду списків для контактів ніяких інших (профільних) людей немає, інших письменників для Сполучених Штатів, з якими б влада США могла б спілкуватися, у нас не існує, точно так же, як і у них не існує інших посадових осіб «.

«Саме тому я вважаю, що значення подібного роду списків, якщо говорити про офіційну частину, якщо говорити про посадових осіб, наближається до нуля», – заявив Медведєв.



«Але тим не менш, це реалізація того закону, який був прийнятий, який носить абсолютно дискримінаційний характер по відношенню до нашої країни і який, безумовно, буде отруювати наші контакти, наші відносини на протязі досить тривалого часу, і це само по собі погано», – заявив російський прем’єр.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий