Медведєв виступив з гучною економічною сенсацією

Медведєв виступив з гучною економічною сенсацією

За даними «Інтерфаксу», сьогодні керівник російського уряду Дмитро Медведєв виступив у Сочі в рамках Російського інвестиційного форуму, передає replyua.net. Під час цього заходу прем’єр РФ оприлюднив заяву, згідно з якою, на російському ринку праці спостерігається стабільна ситуація, оскільки владі вдалося подолати безробіття. Прем’єр також оприлюднив середньострокові плани, згідно з якими уряд Росії буде вживати заходів, які б допомогли подолати демографічні обмеження, які у перспективі можуть стати перешкодою для розвитку економіки.




При цьому Медведєв зізнався, що найближчі п’ять років для ринку праці будуть не найлегшими, зауваживши, що тут мається на увазі не безробіття, а швидше, про «нестачу кваліфікованих робочих рук». Така ситуація, на думку керівника уряду РФ, спричинена провалом демографічної політки у дев’яностих роках.


Водночас, варто додати, що Росстат опублікував дані, у відповідності з якими загальна чисельність безробітних в Росії протягом січня поточного року збільшилася в порівнянні з груднем на 185 тис. осіб та досягла показника 4 млн 288 тис. громадян, що дорівнює 5,6% економічно активного населення.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий