Мережу вразила схожість Зеленського з козаком полку Чорних запорожців, який народився більш як 120 років тому

Мережу вразила схожість Зеленського з козаком полку Чорних запорожців, який народився більш як 120 років тому

Користувачів мережі вразила схожість між президентом України Володимиром Зеленським та козаком першої сотні полку Чорних запорожців Лаврентієм Кемпе, який народився у 1901 році, а помер у 1981-му. Українці відзначили, що на одному з фото воїна він дуже схожий на очільника держави.




Думки про те, що Кемпе був родичем Зеленського та інші припущення, вони висловили в коментарях під дописом «Українського часопису» в Twitter. Кадр було опубліковано 22 серпня, в день народження козака (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).


«В цей день 1901 року народився Лаврентій Кемпе (1901 – 1981) – козак першої сотні полку Чорних запорожців, організатор повстанських частин у Таращанщині, театральний актор та режисер», – написали редактори сторінки.

Лаврентій Кемпе народився понад 120 років тому

Інформація про те, що Кемпе був людиною творчою, захоплювався режисурою та акторством, у купі з його зовнішністю справила подвійне враження на користувачів мережі. Вони кинулися писати в коментарях, що козак нагадав їм президента України Володимира Зеленського.



Козака Кемпе порівняли із Зеленським

«Лиш мені одному видається, що Зеленський схожий на нього?», «Десь я бачив схожого актора», «Зеленський мандрує у часі, виходить?» «Ну я в шоці. Одне ж обличчя», «Так він ще й актором був», «Не може бути. Реінкарнація», «Може його прадід?» – йдеться в повідомленнях.

Українців вразила схожість президента та козака
Користувачі мережі зауважили, що покійний козак схожий на очільника України
Коментаторів вразив допис

Варто також додати, що на інших зображеннях, які збереглися до нашого часу, Кемпе менш схожий на Зеленського, адже козак позував без головного убору та в іншому ракурсі.

На інших фото Зеленський та Кемпе не наскільки схожі
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий