Ми пройшли дуже складну зиму, але змогли забезпечити Україну енергією і теплом, – Зеленський про енергетику та російський терор

Ми пройшли дуже складну зиму, але змогли забезпечити Україну енергією і теплом, – Зеленський про енергетику та російський терор

1 березня Володимир Зеленський підбив підсумки минулої зими. Особливу увагу він приділив енергетичній системі України.




Президент відзначив, що зима була складна, але українці були в теплі. Про це Зеленський сказав у середу, 1 березня, у вечірньому зверненні до українського народу (щоб подивитись відео, доскрольте сторінку до кінця).


«Ця зима була дуже складною, але ми змогли забезпечити Україну енергією і теплом«, – зазначив Зеленський.

Як повідомив президент, сьогодні він провів кілька принципово важливих нарад. В енергетичній нараді взяли участь усі, від кого залежить стабільність роботи нашої енергосистеми, – «Нафтогаз», «Енергоатом», «Укренерго», «Укргідроенерго» та інші. Це була тривала нарада – три години.



«Цю зиму пройдено. Вона була дуже складною, і ці труднощі відчув без перебільшення кожен українець. Але все ж ми змогли забезпечити Україну енергією і теплом. Так, загроза для енергосистеми зберігається. Але й робота заради енергосистеми триває», – сказав Володимир Зеленський.

На енергетичній нараді було зафіксовано поточні завдання для завершення цього опалювального сезону.

«Провів сьогодні й довгий, детальний селектор з усіма, хто здійснює керівництво різними напрямами захисту держави. Військові, СБУ, ГУР, зовнішня розвідка, МВС, інші урядовці, Офіс», – додав голова держави.

Зеленський зазначив, що крім безпосередньо фронтових напрямків, увагу було приділено й прифронтовим територіям.

«Кожен рух нашого прапора вперед означатиме й убезпечення наших людей. І на тих територіях, що будуть звільнятися від окупанта. І на тих територіях, що ставатимуть глибшим тилом. І на тих територіях прикордоння, яким поразка окупанта принесе нарешті спокій», – додав він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий