Між міліцією та «бурштиновою мафією» почалася справжня війна

Рівненські добувачі бурштину вчинили збройний опір працівникам міліції. В результаті протистояння, семеро правоохоронців потрапили в лікарню. Про це повідомляє прес-службаНаціональної поліції.




«Вранці поблизу Клесова майже тисяча осіб перегородили дорогу для в’їзду в урочищі» Звалище «. Старателі погрожували поліцейським і чинили опір. В результаті зіткнення 7 правоохоронців потрапили в лікарню з тілесними ушкодженнями», — повідомили в правоохоронних органах.


Крім того, за повідомленням, сьогодні, 30 березня об 11.40 в урочищі «Гальбін» орієнтовно 30 невідомих осіб підпалили металевий вагончик, який використовувався як стаціонарний пост поліції для забезпечення громадської безпеки та порядку.

Все почалося з того, що вчора до чергової частини Сарненського відділу поліції почали надходити повідомлення про незаконний видобуток бурштину в урочищі «Мох» Клесівського лісництва. Поліцію повідомили про 50 старателів «сонячного каменю».



Після приїзду оперативників, копачі вчинили опір правоохоронцям, «нецензурно лаялися, погрожували фізичною розправою», відзначають в МВС. Щоб виключити фіксацію правопорушення та вилучення обладнання, копачі бурштину перекрили доступ до своїх мотопомп, заблокувавши проїзд автомобілями.

За фактом опору працівникові правоохоронного органу відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу. Ведеться досудове розслідування.

Источник: «Знай«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий