Міжнародна ДТП в Сумах: студенти з Йорданії влетіли в маршрутку, є жертви

Міжнародна ДТП в Сумах: студенти з Йорданії влетіли в маршрутку, є жертви

У п’ятницю, 14 вересня, близько 13 години дня в Сумах на Хіммістечку, на перехресті вулиць Борова та Римського-Корсакова відбулася ДТП. У результаті аварії травмовано 6 осіб.




Про це повідомляють у прес-службі обласного управління Нацполиции.


«Близько 12:44 в поліцію надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиць Римського-Корсакова і Борової зіткнулися автомобіль Mercedes і маршрутне таксі. З’ясувалося, що в Mercedes знаходилися два студента місцевого вузу, вони з Йорданії. А в маршрутці були сумчани», – йдеться у повідомленні.

На перехресті вулиць зіткнулися маршрутка «Рута-25» та легковик Mercedes. На даний момент обидва транспортних засоби евакуйовано на штрафмайданчик поліції, а також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

В рамках відкритого кримінального провадження будуть призначені всі необхідні експертизи і проводиться подальші слідчі дії.



Травми в результаті аварії отримали обидва іноземних студента і чотири пасажири маршрутки. При цьому госпіталізували трьох постраждалих з травмами різного ступеня тяжкості.

Повідомляється, що серед постраждалих був 4-річний хлопчик. Дану інформацію поширюють місцеві ЗМІ, але не коментує поліція.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий