Моторошна аварія з маршруткою під Миколаєвом: водій по трасі «летів»

Моторошна аварія з маршруткою під Миколаєвом: водій по трасі «летів»

У Миколаївській області сталося смертельна ДТП за участю пасажирського мікроавтобуса і двох вантажівок. Чотири людини загинули, ще 7 осіб з травмами різного ступеня тяжкості опинилися в лікарні.




Пасажири мікроавтобуса розповіли деталі трагічної події й назвали ймовірну причину аварії. Про це повідомляє кореспондент ТСН.


ДТП сталося недалеко від села Широке Миколаївської області. Мікроавтобус не розминувся на трасі з двома вантажівками КАМАЗ. У мікроавтобусі знаходилися люди, які поверталися додому після збирання врожаю. Спочатку маршрутка влетіла у зустрічну вантажівку і відлетіла на узбіччя, де зіткнулася з причепом другої вантажівки.

Загинули чотири людини та багато постраждалих

Аварія виявилася смертельною для чотирьох осіб, один з них-15-річний підліток і водій мікроавтобуса. Ще 7 осіб госпіталізовано, четверо — у важкому стані.



«В одного пацієнта травма щелепно-лицьової зони, у другого пацієнта струс головного мозку, у двох пацієнтів перелом кісток гомілок, в одного струс головного мозку і забій плечового суглоба. Ще один зі струсом головного мозку», — розповів головний лікар лікарні Олександр Дем’янов.

Двох людей з лікарні вже відпустили, ще четверо — під наглядом лікарів.

Моторошна аварія з маршруткою під Миколаєвом: водій по трасі "летів"

Фото: npu.gov.ua

Що розповіли пасажири про аварію

За словами постраждалих, на маршрутці поверталися додому після збирання врожаю на полях. Там вони збирали овочі. Транспорт з водієм надав роботодавець. Зазвичай водій у мікроавтобусі був один. Але того вечора приїхав інший водій і він дуже поспішав додому.

«Він «летів» дуже швидко, він їхав дуже швидко. Дружина дзвонила йому ще на поле, треба було додому їхати й він так…», — розповіла постраждала жінка на ім’я Світлана.

У поліції з’ясовують всі обставини аварії, встановлюють приблизну швидкість, з якою рухався мікроавтобус по трасі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий