Моторошна ДТП у Вінниці: в БМВ загинуло четверо хлопців (ФОТО)

29 травня, вдосвіта у Вінниці сталася жахлива дорожньо-транспортна пригода. Четверо людей — дівчата, які працювали слідчим та експертом у вінницькій поліції та два хлопця, посада яких встановлюється — загинули на місці. Ще одна вагітна дівчина в реанімації.




Одинз з експертів Нацполіції розповів, що серед загиблих були співробітники поліції.


У відділі комунікації поліції області розповіли, що аварія  сталася на вулиці Брацлавській неподалік в’язниці о 4:10 ранку.



За попередньою інформацією, сталося дотикове зіткнення іномарки «БМВ-525» з автівкою «ВАЗ-21015» служби таксі. В результаті іномарка влетіла в продуктовий магазин «Лакомка».

Від отриманих травм на місці події загинув водій «БМВ-525», 29-річний вінничанин, та троє пасажирів іномарки: 29-річний вінничанин та дві дівчини віком 23 роки, одна з яких проживала в обласному центрі, інша – в Тростянецькому районі.

Рідну сестру загиблої дівчини з Тростянецького району, віком 21 рік, у важкому стані забрали до реанімації в лікарню. Лікарі констатували у неї закриту черепно-мозкову травму та політравму. Наше джерело повідомило, що дівчина до того щей вагітна.

Причини аварії наразі поки що невідомі, на місці  працює поліція та рятувальники.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий