Моторошне вбивство в Києві: з’явилися перші подробиці

Моторошне вбивство в Києві: з’явилися перші подробиці
Сусіди не вірять, що чоловік міг таке накоїти

У неділю, 9 липня, в Києві на проспекті Перемоги, 79 сталася кривава трагедія: 27-річний чоловік перерізав горло 28-річній співмешканці, після чого відкрив всі газові конфорки, після чого розпоров собі живіт і порізав вени.







Як повідомляє «Київ Оперативний» на своїй сторінці в Facebook, дівчина померла на місці, а чоловік знаходиться в лікарні у вкрай важкому стані. Ситуацію посилило те, що трупний запах сусіди відчули тільки через добу, але вирішили, що смердить тільки газ, тому і викликали відповідну службу.

Оскільки власник здавав свою квартиру, його довелося видзвонювати, щоб відкрити двері. Нижній замок відкрили без проблем, а у верхньому зсередини стояв ключ, тому двері довелося вибивати. Сусіди знаходяться в шоці від того, що сталося, оскільки пара ніколи не відрізнялася конфліктністю. Розбитий вщент телефон наштовхує на думки про те, що сварка почалася на фоні ревнощів. Правоохоронці знайшли в квартирі посвідчення учасника АТО і сумку з речами біля виходу: чоловік збирався їхати на службу.





 «Знай.ua»

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий