На Київщині поліцейські перестріляли один одного — п’ятеро людей вбито: відео

На Київщині поліцейські перестріляли один одного — п’ятеро людей вбито: відео

Сьогодні вночі в селищі Княжичі Броварського району сталася страшна трагедія, в результаті якої загинуло 5 співробітників поліції.




Про це пише на Facebook радника МВС Антона Геращенка.


Трагедія сталася в результаті перестрілки між співробітниками Державної служби охорони та співробітниками поліції.

Правоохоронці в особі співробітників спецпідрозділу КОРД і полицейких розвідників проводили спецоперацію по затриманню банди грабіжників, які регулярно обкрадали будинку в селищі Княжичі Броварського району на Київщині.



Двоє поліцейських були розміщені в будинку, де, ймовірно, повинні були орудувати злочинці, проте в сусідніх будинках спрацювала сигналізація і на місце прибули співробітники держохорони, які затримали поліцейських.


Бійці групи захоплення вирішили, що їх колегам потрібна допомога і вступили в перестрілку зі співробітниками ДСО, в результаті чого загинули двоє співробітників держслужби охорони, двоє поліцейських, розвідників і співробітник спецпідрозділу КОРД входив у групу захоплення.

Троє підозрюваних у розбоях, яких готувалися зловити «на гарячому», почувши стрілянину відмовилися від свого плану по грабунку і виїхали на двох Toyota Land Cruiser 200 в бік Києва, де були затримані оперативниками.

За матеріалами: politeka.net

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий