На лабутенах і в ох**тельних штанях: блондинка з «Слуги народу» вдягнула вашу зарплату за два місяці

На лабутенах і в ох**тельних штанях: блондинка з «Слуги народу» вдягнула вашу зарплату за два місяці

Стало відомо, що в понеділок, 29 липня, у Трускавці українські ЗМІ помітили яскравих представників майбутньої політичної еліти України. А саме Ірину Аллахвердієву . Про це в мережі розповіла журналіст Ганна Стешенко.




Також варто відзначити, що на даний момент в Трускавці майбутні депутати політичної партії «Слуга народу» проходять навчальний інтенсив.


«Знайомтеся, майбутній депутат Ради від партії «Слуга народу» — Аллахвердієва Ірина Валеріївна. Жінка яскрава. На тренінг для депутатів від Зе в Трускавець вона приїхала в сарафані Versace останньої колекції. Таке ж плаття-сорочка, з аналогічним помітним іменним принтом можна було купити за 430 євро. А сьогодні взагалі задешево — за 258 євро. Нічого особистого, тим більше претензій, як майбутнього депутата. Ірина працювала в страховій компанії, тому явно собі це може дозволити. Я про інше. Непереможну любов наших народних обранців до брендів та лого», — повідомила українська журналістка.

З її слів випливає, що майбутня нардеп «Слуги народу» може перевершити навіть дружину генпрокурора, яка не раз з’являлася на людях в дорогих нарядах.



«P. S. В новій Раді у Ірини Луценко «в лабутенах» буде конкуренція», — написала вона.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий