На Львівщині невідомі захопили спиртзавод: нищать обладання і погрожують працівникам

Вранці у четвер, 17 березня, близько 120 чоловіків прорвались на територію держпідприємства Угерський спиртзавод у селі Угерсько Львівської області, повідомили у поліції.




Чоловіки почали нищити обладнання та погрожують працівникам фізичною розправою, сказано у повідомленні.


Як встановили правоохоронці, близько 6:30 у село прибула колона з п’яти автобусів та кількох супроводжуючих автомобілів без номерних знаків. Люди, які перебували в автобусах, прорвались на територію спиртзаводу, закрили усі входи та виставили по периметру території вартових.

До забезпечення публічної безпеки залучений весь особовий склад Стрийського відділу поліції, на місці події працює слідчо-оперативна група, групи реагування. У селі Угерсько перебуває т.в.о. начальника ГУ Національної поліції у Львівській області полковник поліції Дмитро Загарія та інші керівники поліції Львівщини.



Близько 10:00 тридцять мешканців Стрийського району перекрили трасу Київ-Чоп в районі села Добряни, протестуючи, за їх словами, «проти захоплення спиртзаводу». На місці події працюють поліцейські — забезпечують публічний порядок, спілкуються з людьми та намагаються відновити рух транспорту.

Видання Діловий Стрий зазначає, що трасу блокували працівники спиртзаводу. Наразі вони припинили акцію і зібрались біля підприємства. Сам завод оточений поліцією та спец загонами. Ведуться переговори.

Источник: НВ

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий