На очах в однорічної дитини п’яний чоловік зарубав двох жінок

На очах в однорічної дитини п’яний чоловік зарубав двох жінок
Моторошна трагедія сталась тиждень тому. П’яний співмешканець зарубав 40-річну жінку та свекруху. Майже добу однорічний хлопчик сидів зачинений в хаті з мертвою мамою та бабусею. Якби наступного дня не навідалась медсестра, страшно й подумати чим це могло скінчитись.   Сьогодні, 23 грудня 2016 року, в Козятині дільничний поліцейський затримав підозрюваного у жахливому подвійному вбивстві. — Близько пів на дванадцяту годину дня на вулиці Грушевського в Козятині дільничний Євген Трайдакало, проїжджаючи на службовому автомобілі, помітив підозрілого чоловіка у забрудненому одязі. Поліцейський зупинився, аби з’ясувати його особу. У чоловіка при собі не виявилося документів, тоді поліцейський запропонував йому проїхати з ним у відділення поліції, — розказують у  відділі комунікації поліції Вінницької області.
 У відділенні чоловік зізнався, що тиждень тому  він сокирою зарубав  свою співмешканку та її матір в будинку у Хмельницькій області. Перевіривши розшукові бази даних, інформація, надана затриманим, підтвердилась. -— Вбивство було скоєно 14 грудня орієнтовно в період часу з 13.00 по 17.00 годину, а виявили тіла наступного дня близько опівдня. Місцева лікарка прийшла оглянути дитину, і наштовхнулася на страшну картину: у веранді лежало тіло 58-річної бабусі хлопчика, а в одній із кімнат — його 40-річної матері. В обох жінок були тілесні ушкодження у вигляді рубаних ран голови, — кажуть у відділі комунікації поліції Хмельницької області. Невільним свідком розправи став однорічний син подружжя.

Після вчинення вбивства зловмисник зачинив дитину в хаті і поспішно покинув село. Зараз хлопчика госпіталізували до лікарні, де він проходить усі необхідні обстеження.  Підозрюваний розказав вінницьким правоохоронцям, що під час розпиття спиртних напоїв між ним та його співмешканкою виникла сварка, причиною якої стала нестача грошей у родині. Жінка наполягала, щоб він йшов шукати роботу. Це розлютило п’яного чоловіка, і він з сокирою накинувся на жінку. Як і чому він вбив її матір, каже, що не пам’ятає. У кімнаті з дорослими знаходився однорічний син цивільного подружжя. За словами зловмисника, він попрощався з хлопчиком та кинувся тікати. У тому, що сталося, винуватить горілку. За попередньою інформацією, впродовж тижня зловмисник переховувався у Києві і збирався їхати у Одесу. У Козятині він мав сісти на потяг та оскільки ще був час, вийшов прогулятися містом. В цей час був затриманий дільничним офіцером поліції. Чоловіка конвоєм доставлять на Хмельниччину.




Источник: 20minut.ua


Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий