На Сумщині жорстоко побили екс-мера Конотопа Артема Семеніхіна (фото 18+)

На Сумщині жорстоко побили екс-мера Конотопа Артема Семеніхіна (фото 18+)

У ніч на 27 червня невідомі напали на екс-мера Конотопа, кандидата-самовисуванця на позачергових парламентських виборах по 160 виборчому округу Артема Семеніхіна і жорстоко побили.




Як повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області, подія сталася близько першої години ночі, коли чоловік повертався додому.


«Постраждалого доставили в лікарню. Зараз він знаходиться в реанімаційному відділенні», — йдеться в повідомленні.

Артем Семеніхін



Для з’ясування обставин на місце події виїхали керівництво обласного главку поліції, міського відділу поліції, посилена слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія Слідчого управління облуправління поліції, кінологічна служба.

Поліцейські кваліфікували подію як «замах на вбивство» і вже відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 КК України.

Радник міського голови в Конотопській міській раді Марина Божок звинувачує у побитті Семеніхіна нардепа Ігоря Молотка.

«Розумію всі політичні перегони, але коли народний депутат, в даному випадку Ігор Молоток, починає переходити таким чином кордон — це вже крайнє, що може зробити «людина». Вчора стало відомо, що Артем Семеніхін самовисувається нардепом по 160 округу. Артем має всі шанси ним стати! Думаю, що саме це і викликало таку звірячу реакцію Ігоря Молотка», — написала вона в Facebook.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий