На Вінниччині чоловік наніс смертельне ножове поранення співмешканці

26 вересня в одному з сіл Барського району 28-річний місцевий житель під час сварки зі своєю співмешканкою наніс їй смертельне ножове поранення. Затриманий знаходився в стані алкогольного сп’яніння.




Як розповів начальник Барського РВ УМВС України у Вінницькій області Павло Кукурудза, близько п’ятої години вечора до міліції надійшло повідомлення від жителя одного з сіл району, що щойно за місцем проживання він ножем смертельно поранив свою жінку.


Слідчо-оперативна група з’ясувала, що трагедія сталась під час сварки, яка виникла ґрунті ревнощів. У момент конфлікту чоловік знаходився під дією алкоголю. Затриманий запевняє, що хотів жінку лише налякати, штрикнувши кухонним ножем у ногу, але попав у венозну артерію. Усвідомивши, що накоїв, викликав швидку допомогу та міліцію. Лікарі, які прибули на виклик, лише констатували смерть 26-річної потерпілої.

Слідчим відділенням міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років позбавлення волі. Затриманому оголошено про підозру.



infoprostir

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий