На Вінниччині мотоцикліст влетів у хлібовозку. Подробиці смертельної аварії

9 квітня зранку в селі Васютинці Барського району 25-річний вінничанин з села Лука-Барська на мотоциклі «Планета» врізався в машину Газель, яка доставляє хліб. Хлопець загинув на місці аварії.




Очевидці розповідають, що це було лобове зіткнення, Анатолій Кирисюк на мотоциклі виїхав на смугу зустрічного руху.


Біля будинку місцевої жительки, сталася смертельна аварія, жінка розповіла про жахливу ДТП .

«Я була на кухні і почула удар, одразу вибігла на дорогу. Було це так: на Бар їхала хлібовозка, Толя скоріш за все їхав, щоб когось підвезти на поїзд, бо в цей час в нас їде тут електричка на Жмеринку. Потім ми вже побачили в нього на телефоні був останній дзвінок в 6:29. Ми собі так думаємо, що він взяв слухавку і не побачив машину, це сам Бог знає чому він виїхав на зустрічну смугу і вдарився у хлібну машину.



Його відкинуло аж на метрів 20, мотоцикл на двоє, а він бідний і голова і тіло все поломане в нього. Швидка приїхала і тільки констатувала смерть… З 6:30 до 10:30 він тут лежав, а потім Толю забрали в морг на розтин….», — каже зі сльозами на очах вінничанка.

За її словами водій хлібовозки від удару грудьми вибив панель в салоні та розбив ніс.

«В машині було півтори тони хліба. З Літина приїхали керівники, щоб перевантажити хліб, але це дозволили, лише тоді коли забрали тіло в морг», — каже жінка.

Хлопець останнім часом працював водієм швидкої допомоги. Жив сам, мав двох старших братів.

Поховають молодика завтра у рідному селі.

 

ВИННИЦА.info

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий