На Вінниччині під колесами авто ледь не загинули дві дівчини

На Вінниччині під колесами авто ледь не загинули дві дівчини

На Вінниччині 12 грудня стались дві ДТП на нерегульованих пішохідних переходах. Під колеса автівок потрапили діти. Травмовані пішоходи доставлені до лікарень. Про це повідомляють у ГУ НП у Вінницькій області. 




У Козятині дорожньо-транспортна пригода сталась на вулиці Довженка. 35-річний водій автомобіля «Daewoo Lanos» допустив наїзд на 16-річну дівчину, яка рухалась по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпіла госпіталізована до травматологічного відділення козятинської лікарні.


У Вінниці автопригода за участі неповнолітнього пішохода сталась близько 22.00. 34-річний водій автомобіля «ВАЗ», рухаючись вулицею Зулінського, здійснив наїзд на 15-річну вінничанку. Дитина переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Після наїзду на дитину, легковик допустив зіткнення з тролейбусом, який здійснював  посадку пасажирів на зупинці.

За фактами дорожньо-транспортних пригод поліцією відкриті провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий