На Вінниччині вибухнуло авто (Фото)

18 квітня посеред Гайсину вибухнув автомобіль. Все через несправності з газовим устаткуванням.




Вулицею 1 Травня їхав автомобіль ВАЗ 21015, щойно зупинившись на світлофорі, він вибухнув на очах у перехожих. Благо, що ніхто не постраждав. Водій встиг вийти з автівки, що палала вогнем, забрав усі свої речі і викликав пожежників.


За свідченнями очевидців, ті приїхали за 2-3 хвилини і довго гасили полум’я. Багато хто знімав цю подію на відео, хтось фотографував, а дехто побіг допомагати гасити, несучи воду чи вогнегасник.

— Поступило повідомлення, що по вул.1 Травня горить автомобіль. Прибули на місце події оперативно. В автомобілі встановлена газова установка, отож, лише після того, як перекрили вентель, вдалося загасити полум’я, — сказав заступник начальника 10-тої рятувальної пожежної частини м. Гайсина Григорій Іванович Стукальський. Наразі працівники райвідділу встановлюють причину вибуху. Та за технічну несправність несе відповідальність водій.



На момент прибуття підрозділу вогнем був охоплений легковий автомобіль ВАЗ-21. Загорання вдалося ліквідувати о 15:41. Для ліквідації пожежі залучалося 3 чоловіки особового складу на 1 одиниці техніки. Ймовірною причиною загорання стало коротке замикання електромережі.

Источник: vinbazar

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий