На Вінниччині, водій рейсового автобуса висадив на трасі 12-річну дівчинку

На Вінниччині, водій рейсового автобуса висадив на трасі 12-річну дівчинку

У Літині водій рейсового автобуса не довіз пасажирів до пункту призначення. Нічого їм не пояснивши, висадив у сусідньому селі. Серед пасажирів була і 12-річна дівчинка. На автостанції в Літині мама придбала їй квиток до Брусленова, посадила на автобус, а зустріти її мала бабуся. От тільки доїхати без пригод Вікторії не вдалось.  Водій висадив пасажирів раніше і ті були змушені пішки іти кожен у своє село. Дівчинка дороги до бабусі не знала, тож розгубилась і почала телефонувати рідним. Та в тому районі не було покриття.




“Я побачила, як остання тітонька уходила, підійшла до неї і запитала в який бік Брусленів, тому що я не місцева. Вона мені сказала, щоб я йшла прямо. Я йшла, йшла і почала плакати, бо  дуже довго йшла”, – розповідає 12-річна Вікторія Савчук.

Бабуся Вікторії й досі не може оговтатись. Каже, коли не дочекалась автобуса, почала нервувати. А потім ще й не змогла до онуки додзвонитись.


“Якщо в нього  є діти, як він міг її висадити. Спитайся в неї, чи знає вона дорогу. Він не спитався нічого і висадив”, – каже  бабуся Наталя.

На автостанції кажуть: це вже не перший випадок, коли цей водій залишає пасажирів, не довізши до місця призначення. Так просто залишати цю ситуацію мама Вікторії не збирається. Написала скаргу до   райадміністрації.  Там пообіцяли зібрати нараду з усіма перевізниками. Аби вкотре нагадати їм про неприпустимість таких випадків. А з водієм-винуватцем матимуть окрему розмову.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий