На Вінниччині водій «Тойота Авенсіс» збив пішохода та втік. Злочинця зловила поліція (Фото)

На Вінниччині водій «Тойота Авенсіс» збив пішохода та втік. Злочинця зловила поліція (Фото)

У Калинівському районі  під колеса автомобіля «Тойота Авенсіс» потрапив 57-річний житель села Вишневе. Після наїзду водій автівки з місця пригоди втік, не надавши допомогу потерпілому. Від отриманих травм чоловік помер.




Дорожньо-транспортна пригода сталась 19 грудня близько 18.00 години.


Попередньо встановлено, що рухаючись в селі Вишневе Калинівського району, водій легковика вчинив наїзд на 57-річного пішохода. Внаслідок аварії потерпілий отримав тілесні ушкодження,  від яких загинув  на місці пригоди.

За словами начальника Калинівського відділу поліції  Петра Скічка, завдяки свідкам аварії, які детального описали автомобіль зловмисника та запам’ятали номерні знаки, поліцейські встановили автомобіль та його власника. Ним виявився 31-річний житель  сусіднього села. Чоловік виправдовувався, що не бачив пішохода на проїжджій частині та не зрозумів, що його автівка його збила.



Поліція з’ясовує усі обставини дорожньо-транспортної пригоди, призначено ряд експертиз. Автомобіль поміщено на арештмайданчик.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України ( порушення правил дорожнього руху або експлуатація транспорту, які спричинили смерть потерпілого.)За таке правопорушення чоловіку загрожує покарання до 8 років ув’язнення.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий