На Вінничині побили жінку до напівсмерті

На Вінничині побили жінку до напівсмерті

Вулична бійка ввечері 13 вересня в селі Гальжбіївка Ямпільського району привела до реанімації 52-ріну жінку а її  знайомий став фігурантом кримінального провадження. Що спонукало чоловіка до таких дій, йому пояснити важко. В поліції він зазначив, що начебто причиною поведінки є «неприязні стосунки».




Як повідомляє ГУНП у Вінницькій області, жінка всю ніч пролежала на землі, і тільки вранці її знайшли в несвідомому стані. Потерпілу поклали в реанімаційне відділення районної лікарні з серйозними ушкодженнями. Якщо врахувати, що ночами досить холодно, то до наслідків побоїв цілком може приєднатися пневмонія. Чи одужує вона, медики поки сказати не можуть.


Як розповів т.в.о. керівника місцевої поліції Вадим Луцишен, в ході проведення першочергових оперативних заходів поліцейські встановили, що інцидент нібито стався випадково. У Гальжбіївці нетверезий чоловік зустрів знайому, і пригадавши їй минулі образи, дав волю рукам. Причому, судячи з усього, бив жінку «перехожий» дуже жорстоко, а коли та впала, він пішов далі. Чоловік раніше відбував покарання в місцях позбавлення волі за скоєння умисного вбивства.

Коли вранці на вулиці жінку знайшли місцеві жителі, то викликали швидку допомогу. У Ямпільській райлікарні пацієнтку відразу ж госпіталізували в реанімаційне відділення. Зловмисника місцеві правоохоронці вирахували швидко.  Підозрюваного напередодні бачили п’яним, і про його судимість було всім відомо, а тому «відноситься» до неблагонадійних. Чоловік не став заперечувати інцидент із потерпілою.



Факт злочину внесенно до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України, що передбачає позбавлення волі на термін до 8 років.

Источник: vn.presspoint
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий