На Херсонщині педофіл жорстоко вбив 4-річну дівчинку (ВІДЕО)

На Херсонщині педофіл жорстоко вбив 4-річну дівчинку (ВІДЕО)

У вівторок, 16 серпня, в селі Зміївка Херсонської області знайшли тіло жорстоко вбитої 4-річної дівчинки, яка пропала чотири дні тому. Дитину зґвалтував та задушив  27-річний чоловік, який напередодні пиячив з її бабцею та батьком. 




Про це журналістам «Преса України» повідомили в прес-центрі ГУ НП в Херсонській області.


Малеча зникла вночі 12 серпня. Батько підняв на сполох, не знайшовши молодшу доньку вже зранку. Повідомляється, що тіло дитини було знайдено на четвертий день після її зникнення. Його виявили в ямі поблизу річки — закидане листям та сміттям.

Напередодні трагедії в будинку перебував чужий чоловік – сусід 27-ми років, який прийшов до бабці жертви з пляшкою спиртного. Раніше зловмисник вже був судимий. До села він прибув на заробітки: його найняли збирати полуницю. Весела п’янка сусіда, бабусі та батька дівчинки завершилася близько опівночі, а вже зранку малечі вдома не було.



Правоохоронці встановили, що за допомогою мобільного телефона чоловік виманив дитину з хати, схопив та поволік до річки. По дорозі він задушив 4-річну дівчинку, а пізніше – зґвалтував. Опісля вбивця просто сховав тіло дитини та сів біля нього пити далі.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2 п.2 ст.115 ККУ (Умисне вбивство). Чоловіку загрожує від 15 років до довічного позбавлення волі.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий