НАБУ виявило, що пов’язує Трампа і Януковича

НАБУ виявило, що пов’язує Трампа і Януковича

Черговий гучний скандал передвиборних перегонів в Сполучених штатах виявився пов’язаним з українською державою, — про це повідомляє replyua.net, послуговуючись матеріалами, розміщеними британською інформаційною агенцією ВВС.




Так, результати розслідування, проведеного виданням The New York Times, показали, що консультант Пол Манафорт, який наразі очолює передвиборний штаб Трампа, отримував чималі кошти від української Партії Регіонів. Всього було передано 12,7 мільйонів доларів у період між 2007 та 2012 роками. При цьому видання посилається на дані, отримані від НАБУ, яке, в свою чергу, розслідує справу про так звану «чорну бухгалтерію» колишньої правлячої партії. Адвокат, який представляє Пола Манафорта, стверджує, що ніяких платежів не було.


Трамп називає це черговою хвилею дискредитації себе як кандидата. Нагадаємо, нещодавно він скаржився в своєму Twitter, що якби не влаштоване американськими і світовими ЗМІ «цькування», він би вже випереджав свою конкурентку — кандидата від демократів Гіларі Клінтон — на 20 %.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий