Найкращі подарунки для чоловіків на думку самих чоловіків

Найкращі подарунки для чоловіків на думку самих чоловіків

Наприклад, йдете ви по магазину, а він каже:


Дивися, який відмінний мангал. Треба буде влітку шашлики посмажити і друзів покликати.

Ось він, ваш шанс! Подаруйте цей мангал. Не обов’язково робити з подарунка сюрприз, чоловіки люблять сюрпризи менше, ніж жінки.

Щоб ви могли порадувати своїх чоловіків і уникнути розчарування, ми представляємо вам список найкращих подарунків, які вони точно оцінять.



Що приємніше жінкам: отримати букет з 101 троянди раз на рік або отримувати по троянді при кожній зустрічі?Звичайно, при кожній зустрічі. Ви цінуєте постійні знаки уваги більше. З чоловіками все навпаки. Для них важливий вау-ефект, масштаб подарунка. Тому вони дарують саме 101 троянду відразу… Якщо хочете приємно здивувати чоловіка шкарпетками, їх повинно бути реально багато!

Цей пункт тут тільки тому, що ви навряд чи так само добре розбираєтеся в хобі своїх чоловіків. І швидше за все, у них вже є «найкраща вудка в світі», а якщо й ні, то вони краще знають, яка саме. Тоді навіщо дарувати іншу? Вибирайте аксесуари для улюбленого хобі: блешні, рацію і ін.

Чоловіки не роботи і не бездушні колоди. Вони оцінять те, що ви врахували їх вподобання та інтереси при виборі подарунка. Так, він користується бритвою. Втім, як і інші 3,5 млрд чоловіків. Подарунок повинен бути індивідуальним.

Не варто дарувати те, що чоловік може взяти сам. Тим більше не варто дарувати те, що ви і так зазвичай для нього купуєте. Це виглядає так само, як якби вам подарували крем для взуття.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий