«Нам до дупи російський газ»: Коломойський назвав Бойка і Медведчука зрадниками 

«Нам до дупи російський газ»: Коломойський назвав Бойка і Медведчука зрадниками 

Коломойський нагадав, що агресія Росії позбавила Україну «половини ВВП і закрила інвестиції від цивілізованих країн».




Бізнесмен Ігор Коломойський назвав «колаборантами і зрадниками» Юрія Бойка та Віктора Медведчука, які їздили до Москви і заявляли, що дешевше буде купувати газ безпосередньо у Росії без посередників.


Таку думку Коломойський висловив в інтерв’ю «РБК».

«Мене взагалі не цікавить, що говорять Бойко і Медведчук. Я вважаю, що вони колаборанти і зрадники. Ще просто їх зрада не вималювалася у статтю Кримінального кодексу. Що стосується російського газу — нам до дупи ваш газ», — заявив він.



Коломойський вважає, що Україна ніколи не мала потреби в російському газі.

«Російський газ Україні ніколи не був потрібен. Це фетиш, який придумали такі, як (бізнесмен Дмитро) Фірташ, (політик Сергій) Льовочкін, Бойко і Медведчук, щоб грабувати Україну і іноді Росію. Чим газ відрізняється від будь-якого іншого енергетичного продукту? Нічим. Не можеш у Росії брати, бери у Європи», — зазначив бізнесмен.

Також бізнесмен нагадав, що агресія Росії позбавила Україну «половини ВВП і закрила інвестиції від цивілізованих країн».

«Ви завдали нам вже стільки шкоди і збитків, що ще на 3 мільярди шкоди — треба стиснути зуби і пережити. Я вважаю, що трубу взагалі можна було б закрити і забути. Ви позбавили нас половини ВВП військовими діями, ви закрили для нас інвестиції від цивілізованих країн, тому що інвестори не хочуть вкладати туди, де може бути війна», — заявив Коломойський.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий