Нардепу-мільйонеру спалили дачу

Нардепу-мільйонеру спалили дачу

Дерев’яний будинок на 80 «квадратів», лазня, альтанка та пірс парламентаря від Рівненщини Юрія Вознюка згоріли ще 30 грудня. Проте пожежу ретельно приховували від громадськості. Бо майно належало обранцю неофіційно




Побудував дачу пан Вознюк, нардеп від «Народного фронту», на березі красивої водойми поблизу села Корчин Костопільського району Рівненської області. Відпочивав там і з родиною, і з друзями–рибалками — витягував рибу чималих розмірів і хизувався нею у соціальних мережах.


Юрій Вознюк — один із найбагатших серед рівненських депутатів. До обрання в парламент у 2012 році він працював у будівельному бізнесі.

Двір Юрія Вознюка був неподалік відпочинкових будиночків біля водойми, яку офіційно орендує ФОП Ірина Мельник. Проте подейкують, що за територією більш як 20 гектарів стоїть Юрій Казарін — людина, яку називають «місцевим авторитетом».



Майно нардепа було огороджено парканом, проте не охоронялося. Палії, як розповідають у поліції, найімовірніше, добре знали про цей факт. Як і про те, що офіційно дача у Корчині — не у власності Юрія Вознюка. Ходять чутки, що будови взагалі не були зареєстровані, а заодно і не застраховані.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194. Слідство ще триває.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий