Нареченого – в лікарню, наречену – на цвинтар: подробиці кривавої трагедії з безліччю жертв і постраждалих

Нареченого – в лікарню, наречену – на цвинтар: подробиці кривавої трагедії з безліччю жертв і постраждалих

На Близькому Сході, в Ємені, сталася трагедія – в результаті авіаудару загинули десятки людей




Авіаудар пов’язаний з бомбардуванням Ємену Арабської коаліцією. Атака припала на намети, в яких якраз проходила весільна церемонія.


За попередніми даними, в результаті бомбардування загинуло близько 20 людей, ще 45 – поранені. Серед загиблих значиться наречена.

авиаудар



Наречений і інші постраждалі госпіталізовані в лікарню Аль-Джомхурі.

The Guardian повідомляє, що більшість загиблих і поранених – жінки і діти, які зібралися на весіллі. Дітей серед поранених – близько 30.

Лікарі не могли надати оперативну допомогу постраждалим, так як карети «швидкої» не могли дістатися до місця трагедії через військових літаків, які продовжували літати над атакований територією.

Населення закликають жертвувати кров для поранених.

В даний момент під керівництвом Саудівської Аравії Арабська коаліція воює з Єменом, де намагається відновити визнану на міжнародному рівні владу.

У разі ядерного бомбардування столиці Російської Федерації може загинути колосальна кількість людей.

Так, згідно з даними некомерційної організації Outrider Foundation, якщо скинути ядерну бомбу на Кремль, можуть постраждати більше трьох мільйонів чоловік. Більше того, можуть загинути близько восьми мільйонів росіян.

Слід уточнити, що настільки жахливі жертви можуть бути, якщо на Москву скинуть цар-бомбу. Тим не менш, у разі скидання на територію міста ядерної бомби «Малюк», яка є найслабшою серед можливих, може загинути близько 75 тисяч жителів.

При цьому постраждати від наслідків атаки може майже 300 тисяч росіян.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий