Нас, українців, мали з «особливим цинізмом», — Доній про гулянку «БПП» у клубі Порошенка

Нас, українців, мали з «особливим цинізмом», — Доній про гулянку «БПП» у клубі Порошенка

Що означає корпоратив Блоку Петра Порошенка у клубі Петра Порошенка «5-ий елемент»? Корпоратив, в якому взяли участь Президент, Прем’єр, партійні міністри, Генпрокурор, партійні народні депутати тощо?, — питається у своєму «Фейсбуці» український громадський діяч та політик Олександр Доній.





Власне, не сам корпоратив. Ну, мають же право українці, навіть якщо вони владоможці, щось відсвяткувати? Мають право.
А те, що ця святкова гулянка була проведена на третьому році президенства Порошенка саме у клубі, який належить в якості бізнеса цьому самомому Президентові.

Цинізм, відчуття безкарності, відчуття всевладдя-власне відчуття того, що Ви, громадяне України, настільки тупі, безвольні, затуркані, що Вам можна брехати і далі, і далі… Проковтнете…



Клуб Петра Порошенка «5-ий елемент»- не «Рошен», який Президент України як завжди з «щирим» виразом обличчя, каже, що не може продати, бо, бачте ціни ніхто справедливої дати не може.

«5-ий елемент» — це фітнес-клуб. З спортзалами, боулінгом, ресторанами тощо. Бізнес. Бізнес, який Порошенко напередодні виборів обіцяв продати(зрештою, як і всі решта). Бізнес не велетенський.Споруда на Рибальському півосторові. Обіцяв продати. Але,, зрозуміло, що не продав. Чому зрозуміло? Та, бо Ви, громадяни України, це проковтнули, ковтаєте, і збираєтеся ковтати і далі. Всі його брехливі обіцянки..

Святкування «успіху» саме у «5-му елементі»-це показовий крок, що владі можна все, а Вам українці, може втиратися. Втирайтеся!
І «ідеогологічна» «майданівська» нова державна еліта залюбки пішла їсти-пити-музику слухати в ресторан Президента, і жодного демаршу не було. Ну, як же , халявний хавчик поруч з «церем»!

Може хтось під час святкових тостів сказав, що неетично гуляти у ресторані, який обіцяв продати, коли роздавав обіцянки виборцям? Нє, за таку ж крамолу можна з «еліти» то вилетіти.

Цар і опрічники кушали…

Це зветься-Вас, любі співвітчизники, мали з «особливим цинізмом». Та, нічого, Ви і це проковтнете…

P.S.Ну, а а те, що вже міфічна жадібність і скнарість Порошенка і тут проявилися-ну, як же, грошики навіть з новорічного корпоративчика повинні не в касу не чужого кабака осісти, а в «рідного», до «царя-батюшки», так то вже дрібниці… Бо вже вся Україна -казна «царя-батюшки»…

«Рошенізація країни » продовжується…
Цар і бояри гуляють…Життя вдалося…
Втирайтеся, пані і панове, втирайтеся..
Ну да, може якраз за це ми і «стояли на Майдані»…
За «5-ий елемент» і інші бізнеси Порошенка! Нехай у них все буде добре!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий