Насірова вивезли з лікарні у невідомому напрямку

Насірова вивезли з лікарні у невідомому напрямку

Сьогодні, 4-го березня, близько 11-ї години керівника Державної фіскальної служби Романа Насірова, якого було відсторонено від виконання обов’язків на час проведення слідчих дій, було вивезено на машині «швидкої допомоги» з лікарні «Феофанія» під пильним наглядом представників Національного антикорупційного бюро України. Про це у суботу повідомляє телеканал «112 Україна», передає replyua.net.




Згідно з повідомленням, на місці події також були присутні і адвокати керівника ДФС. «Насірова вивезли з лікарні на ношах та завантажили до карети швидкої. Туди не пустили навіть його дружину. При цьому адвокати наполягали, що під час транспортування біля хворого має бути присутній хтось із близьких», — зазначається у інформаційному листі.


При цьому на питання присутніх на місці події кореспондентів щодо стану здоров’я глави Державної фіскальної служби та його наступне місце призначення супровід з детективів НАБУ та адвокатів нічого не відповів. В той самий час один із адвокатів Насірова заявив, що наразі відбувається порушення закону з боку представників Антикорупційного бюро. «Зараз невідомо, куди його повезли. Просто винесли і повезли. Навіть родичів не впустили» , — наголосив він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий