Наталя Могилевська похвалилася розкішними ногами в тілесному плаття з глибоким декольте, — «Хороша, чертовка!»

Наталя Могилевська похвалилася розкішними ногами в тілесному плаття з глибоким декольте, — «Хороша, чертовка!»

Народна артистка України, відома виконавиця Наталія Могилевська підкорила мережу своїм новим фото в «Інстаграм».




На оприлюдненому знімку 45-річна знаменитість похвалилася своїми розкішними ногами, позуючи в тілесному плаття з глибоким декольте і високим вирізом. Крім усього іншого, співачка написала кілька своїх секретів, завдяки яким, їй завжди вдається бути в тонусі в насичені дні зйомок. Перше, на що звертає увагу Могилевська — це планування всіх своїх справ.


Далі вона ретельно стежить за харчуванням і сном. Особливу увагу приділяє команді, з якою працює, а також завжди налаштовує себе на позитивний настрій, віру в себе і фінальний результат.

«У будь-якій справі завжди можливі труднощі і невдачі, які можуть вплинути на роботу і загальний настрій. У такі моменти я виділяю собі 5 хвилин, щоб згадати про свої цілі і про результат, до якого прагну. Головне не вганяти себе в cостояние «накручування». Будь-яку проблему можна вирішити», — висловилася співачка. «Хороша, бісова!» «Пані Наталю, ви прекрасні, дуже яскрава і відкрита», «Ви дуже красива», — засипали співачку компліментами її шанувальники.



Нагадаємо, раніше Могилевська розповіла, що найбільше вона любить їсти на сніданок. Про це артистка розповіла на особистій сторінці в «Інстаграм». Так, Могилевська оприлюднила своє нове фото, на якому позувала у ноутбука, загорнувшись в теплий плед. В руках співачка тримала склянку зі своїм сніданком, вказуючи, що найбільше любить вживати його після пробудження.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий