НАТОвські інструктори та навідники вже керують ЗСУ: Лавров видав нову порцію брехні про війну

НАТОвські інструктори та навідники вже керують ЗСУ: Лавров видав нову порцію брехні про війну

Діями Збройних сил України нібито керують інструктори та навідники РСЗВ з країн НАТО. Здійснюють вони це нібито безпосередньо на території України.




Про це йдеться у статті очільника МЗС Росії Сергія Лаврова під назвою «Про інсценування як метод політики Заходу». Статтю опублікувала прокремлівська газета «Известия«.


«НАТОвські інструктори та навідники РСЗВ вже, судячи з усього, керують діями ЗСУ та нацбатів безпосередньо «на землі». Сподіваюся, серед європейців залишилися відповідальні політики, які усвідомлюють, якими наслідками це загрожує», – пише Лавров.

Також він розкритикував канцлера Німеччини Олафа Шольца за намагання схилити Росію до підписання мирної угоди з Україною.



«Вимоги Шольца до РФ укласти з Києвом угоду про гарантії марні. Такий документ уже був, це Мінськ-2, який «вбили» ФРН та Франція. Канцлер ФРН Олаф Шольц даремно старається, коли вимагає від Росії нової угоди про гарантії територіальної цілісності та суверенітету України після провалу Мінських домовленостей», – пише Лавров.

Крім цього очільник МЗС РФ назвав надання Україні та Молдові статусу «кандидата в ЄС» частиною геополітичного гамбіту проти Росії.

Як відомо, 24 лютого Росія розпочала повномасштабне військове вторгнення в Україну з метою окупації території і повалення української влади. Однак український народ дав гідну відсіч, зламавши початкові плани ворога, а цивілізований світ зробив Росію країною-ізгоєм.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий