«Не буде взагалі»: Саакашвілі ошелешив заявою про Україну при Зеленському

«Не буде взагалі»: Саакашвілі ошелешив заявою про Україну при Зеленському

Колишній президент Грузії і екс-губернатор Одеської області Михайло Саакашвілі дав політичні поради новообраному президенту України Володимиру Зеленському. Про це він розповів в ефірі телеканалу «Наш».




За словами Саакашвілі, Україна — це «тіньовий» держава, де всі рішення приймаються «за лаштунками». При цьому він підкреслив, що Порошенко сподівається взяти реванш у Зеленського за поразку на виборах через кілька місяців.


«Зеленському кажуть: «Ласкаво просимо в клуб, заходь до нас в куліси, ми тут все вирішимо». Те, що робив Порошенко, — це нашпиговував скрізь своїх людей. Наприклад, зняли головк Конституційного суду за допомогою притягнутого за вуха приводу для того, щоб провести лояльну до Порошенка людину — все це розраховано на реванш через кілька місяців», — зазначив опальний політик.

Також Саакашвілі підкреслив, що якщо Зеленського «затащать за лаштунки», то його буде чекати доля «гірше за Ющенка». Крім того, новообраний президент може забути про двосторонні переговорах з Росією, тому що Москва «недоговороспособна».
 
«Будь-які загравання і тільки двосторонні переговори з Москвою нічого не дадуть, тому що Москва теж недоговороспособна», — вважає Саакашвілі.



 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий