Не лише Донбас: у Міноборони назвали дві області, які може потужно атакувати Росія

Не лише Донбас: у Міноборони назвали дві області, які може потужно атакувати Росія

Ключове завдання російських окупаційних військ – це спроба закріпитися на кордонах Луганської та Донецької областей. Також існує загроза наступу окупантів на Херсонщині та Харківщині.




На цьому наголосила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в ефірі єдиного телемарафону. За її словами, ці регіони країна-агресор розглядає як території застосування своїх збройних сил (щоб подивитися відео, доскрольте до кінця новини).


«Сьогодні ключове завдання російських військ – це схід і вони намагаються закріпитися на географічних кордонах Луганської та Донецької областей. Вони розглядають Херсонську та Харківську області як галузі застосування своїх збройних сил, але водночас можлива загроза і щодо інших регіонів», – додала Маляр.

За її словами, українцям поки що не варто розслаблятися, оскільки війна перебуває в активній фазі і говорити про зниження її активності не можна.



«Залежно від того, як розвиватимуться обставини в інших регіонах, буде зрозуміло, чи ворог просуватиметься далі», – додала вона.

Відео дивитись з 09:21

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий