Не лише Росія: американський експерт назвав головну загрозу для майбутнього Європи

Не лише Росія: американський експерт назвав головну загрозу для майбутнього Європи

У своєму блозі для видання «Новое время» Річард Хаас, який очолює американську раду з міжнародних стосунків, стверджує, що над Європою нависла чергова серйозна загроза, яка розповсюджується не лише через агресивну політику Росії, передає replyua.net.




На переконання експерта, заплановані на завтра вибори президента Франції будуть визначати подальшу долю не лише Європейського союзу, а і решти світу. Наразі результати опитування громадськості свідчать про наявність великих шансів на перемогу у всіх чотирьох претендентів.


«Два кандидати на посаду президента Франції є досить непередбачуваними. Мова йде про Марін Ле Пен, яка очолює ультраправий «Національний фронт» та Жан-Люк Меланшон, очільник крайніх лівих. Політичний курс, який ці кандидати планують втілювати у разі перемоги, не має нічого спільного з загальноєвропейським. Через те їхня перемога у другому турі виборів 7 травня може стати кінцем членства офіційного Парижу в НАТО та Європейському союзі. За таких умов вся Європа повинна буде шукати відповіді на питання щодо подальшого свого існування», — переконаний Річард Хаас.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий